Argentinos | Wereld delicatesse
599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-599,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wereld delicatesse

Informeer eens bij Argentinos naar de mogelijkheden!

Informeer eens bij Argentinos naar de mogelijkheden! Ons restaurant beschikt over een multifunctionele en supergezellige ruimte voor feesten, buffetten en vergaderingen.

 

Black Angus:
Noord-Amerikaans vlees uit Nebraska, op de grens met Canada.
Dit vee is groot gebracht met prairie en mais wat voor een mooi marmering van het vlees zorgt.

 

Black Angus ribeye 300 gram
Noord Amerikaanse ribeye steak                            Dagprijs

 

Black Angus Filet 250 gram
Noord Amerikaanse ossehaas steak                      Dagprijs

 

Wagyu beef ( Kobe):
De naam Wagyu betekent Japanse Koe. (wa betekent Japans en gyu betekent rund. Wagyu vlees is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering waardoor het de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.
Wagyu vlees heeft hoge hoeveelheden intra-musculair vet, is daardoor rijk van smaak en past in een cholesterol arm dieet
Dit vee is groot gebracht met mais, melk en bier. Ook krijgt dit vee dagelijks een massage. Dit vlees is het beste vlees ter wereld.

 

Wagyu beef heeft:

  • een fijne structuur van spierweefsel.
  • zacht en glanzend vet.
  • een uitgesproken graad van marmering

Deze marmering verzekert:

  • malsheid van het vlees.
  • sappigheid van het vlees
  • een karakteristieke smaak

 


Kobe entrecote 220 gram

Japanse entrecote steak                                     Dagprijs

Kobe ribeye 270 gram
Japanse ribeye steak                                            Dagprijs

Kobe filet 240 gram
Japanse ossehaas steak                                     Dagprijs

 

Naast deze twee topproducten serveert Argentinos ook de Australische en Argentijnse steak, beiden afkomstig van natuurgevoerde runderen. Het betreft jonge slachtingen waardoor de ossehaas relatief klein is en van uitstekende kwaliteit. Daarmee laat Argentinos u enkel kennis maken met de top van de wereldproductie. U moet het gewoon geproefd hebben!